Uvjeti i odredbe

Chipsmall upravlja web stranicom ba.chipsmall.com kako bi pružio mrežni pristup informacijama o proizvodima koji su dostupni na Chipsmall-u (\"proizvod\") i olakšao kupovinu proizvoda (\"usluga\"). Ovi Uslovi korišćenja, zajedno sa Uslovima porudžbine, nazivaju se \"Ugovor\". Korištenjem Chipsmall-a pristajete na svaki od sljedećih ovdje navedenih uvjeta i odredbi (\"Uvjeti korištenja\"). Naručujući proizvode, pristajete na Uslove korišćenja, kao i na uslove porudžbine, navedene u nastavku. Chipsmall zadržava pravo izmjene ovog Ugovora u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještavanja. Vaša upotreba Veb lokacije nakon bilo koje takve modifikacije predstavlja vaš pristanak da se pridržavate i obavezujete se Sporazumom kako je izmenjen. Posljednji datum revizije ovog sporazuma naveden je u nastavku.

1. Intelektualno vlasništvo.
Usluga, Web lokacija i sve informacije i / ili sadržaj koje vidite, čujete ili na bilo koji drugi način doživljavate na Web lokaciji (dalje u tekstu: \"Sadržaj\") zaštićeni su Kinom i međunarodnim zakonima o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim propisima i pripadaju kompaniji Chipsmall ili njenom roditelju , partneri, pridružene kompanije, saradnici ili treće strane. Chipsmall vam daje ličnu, neprenosivu, neekskluzivnu licencu za upotrebu Veb lokacije, Usluge i Sadržaja za štampanje, preuzimanje i čuvanje delova Sadržaja koji ste odabrali, pod uslovom da: (1) koristite samo ove kopije Sadržaj za vaše interne poslovne svrhe ili za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu; (2) ne kopirati ili objavljivati ​​sadržaj na bilo kojem mrežnom računaru niti prenositi, distribuirati ili emitirati sadržaj na bilo kojem mediju; (3) ne modificirati ili mijenjati Sadržaj na bilo koji način, niti brisati ili mijenjati bilo koju obavijest o autorskim pravima ili zaštitnom znaku. Kao rezultat ove licence na vas se ne prenose prava, naslovi ili interesi za bilo koji preuzeti sadržaj ili materijale. Chipsmall zadržava kompletan naslov i sva prava intelektualnog vlasništva na bilo kojem Sadržaju koji preuzmete sa Web lokacije, podložno ovoj ograničenoj licenci da biste mogli lično koristiti Sadržaj kako je ovdje navedeno. Ne možete koristiti bilo koji od žigova ili logotipa koji se pojavljuju na cijeloj Web lokaciji bez izričitog pismenog pristanka vlasnika zaštitnog znaka, osim ako je to dozvoljeno važećim zakonom. Ne možete zrcaliti, strugati ili uokvirivati ​​početnu stranicu ili bilo koju drugu stranicu ove web lokacije na bilo kojoj drugoj web stranici ili web stranici. Ne možete povezati \"dubinske linkove\" na web lokaciju, tj. Stvoriti linkove do ove stranice koji zaobilaze početnu stranicu ili druge dijelove web stranice bez pismenog odobrenja.

2. Izjava o jamstvu.
Chipsmall ne daje izričita, implicirana jamstva ili izjave u vezi s bilo kojim proizvodom ili u vezi sa web lokacijom, uslugom ili sadržajem. Chipsmall izričito odbacuje sva jamstva bilo koje vrste, izričita, podrazumijevana, zakonska ili drugačija, uključujući, ali ne ograničavajući se na podrazumijevana jamstva prodajljivosti, podobnosti za određenu svrhu, vlasništvo i nikakvo kršenje u odnosu na proizvode, web mjesto, uslugu i sadržaj. Chipsmall ne jamči da će funkcije koje obavlja web lokacija ili usluga biti neprekinute, pravovremene, sigurne ili bez grešaka ili da će nedostaci na web lokaciji ili usluzi biti ispravljeni. Chipsmall ne jamči za tačnost ili cjelovitost sadržaja niti da će bilo kakve greške u sadržaju biti ispravljene. Web lokacija, usluga i sadržaj pružaju se na principu \"Kakav je\" i \"dostupan\". Na Chipsmall-u se IP adrese posjetitelja povremeno pregledavaju i analiziraju u svrhu praćenja i efikasnog poboljšanja samo naše web stranice i oni neće se dijeliti izvan Chipsmall-a. Tijekom posjeta web stranici možemo zatražiti podatke za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona, broj faksa i adrese za dostavu / naplatu). Ovi podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i samo uz vaše odobrenje.

3. Ograničenje odgovornosti.
Ni u kom slučaju Chipsmall neće biti odgovoran kupcu ili bilo kojoj trećoj strani za bilo koju indirektnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu, kaznenu ili primjernu štetu (uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit, izgubljenu ušteđevinu ili gubitak poslovne prilike) koja proizlazi iz ili se odnosi na njega. do; (I) Bilo koji proizvod ili uslugu koji pruža ili treba pružiti Chipsmall, ili upotreba nemogućnosti korištenja istih; (II) Korištenje ili nemogućnost korištenja stranice, usluge ili sadržaja; (III) Bilo koja transakcija izvršena putem web lokacije ili omogućena putem nje; (IV) bilo koja tvrdnja koja se može pripisati greškama, propustima ili drugim netačnostima na web lokaciji, usluzi i / ili sadržaju; (V) neovlašteni pristup ili aliteracija vaših prijenosa ili podataka; (VI) Izjave ili ponašanje bilo koje treće strane na web mjestu ili usluzi; (VII) Bilo koja druga stvar koja se odnosi na proizvode, web mjesto, uslugu ili sadržaj, čak i ako je Chipsmall obaviješten o mogućnosti takve štete.

Jedina obveza i odgovornost tvrtke Chipsmall za nedostatke na proizvodu bit će, prema izboru tvrtke Chipsmall, zamjena takvog proizvoda s neispravnošću ili povrat kupca u iznosu koji je kupac platio, pa stoga ni u kojem slučaju odgovornost tvrtke Chipsmall neće premašiti kupčevu cijenu kupca. Prethodni pravni lijek podliježe pisanoj obavijesti kupca o nedostatku i vraćanju neispravnog proizvoda u roku od šezdeset (30) dana od kupnje. Gore navedeni lijek ne odnosi se na proizvode koji su bili podvrgnuti zloupotrebi (uključujući bez ograničenja statičko pražnjenje), zanemarivanju, nesreći ili preinaci ili na proizvode koji su zalemljeni ili izmijenjeni tijekom montaže ili na drugi način nisu u mogućnosti testirati. Ako ste nezadovoljni web lokacijom, uslugom, sadržajem ili uvjetima korištenja, vaš jedini i isključivi pravni lijek je prestati koristiti web lokaciju. Korištenjem web stranice priznajete da upotrebu web stranice stavljate na vlastiti rizik.

Uslovi narudžbe

Sve narudžbe izvršene putem Veb lokacije ili putem kataloga za štampu podležu uslovima ovog sporazuma, uključujući sledeće uslove narudžbe. Nijedna promjena, izmjena, brisanje ili izmjena bilo kojeg od ovih Ugovora nije dozvoljena bez pismenog odobrenja ovlaštenog predstavnika tvrtke Chipsmall. Svaka navodna promjena koju kupac podnese u bilo kojoj dodatnoj dokumentaciji izričito se odbija. Narudžbe na obrascima koji odstupaju od ovih uslova i odredbi mogu se prihvatiti, ali samo na osnovu toga da će prevladati uslovi ovog Ugovora.

1. Provjera valjanosti i prihvaćanje naloga.
Kada izvršite narudžbu, možemo provjeriti vaš način plaćanja, adresu za isporuku i / ili identifikacijski broj oslobođen poreza, ako postoji, prije obrade vaše narudžbe. Vaše naručivanje putem Veb lokacije je ponuda za kupovinu naših Proizvoda. Chipsmall može prihvatiti vašu narudžbu obrađivanjem vaše uplate i otpremanjem proizvoda ili može iz bilo kojeg razloga odbiti prihvatiti vašu narudžbu ili bilo koji dio vaše narudžbe. Chipsmall neće smatrati da će prihvatiti bilo koju narudžbu dok proizvod ne bude otpremljen. Ako odbijemo prihvatiti vašu narudžbu, pokušat ćemo vas obavijestiti pomoću adrese e-pošte ili drugih podataka za kontakt koje ste naveli uz narudžbu.

2. Elektronska komunikacija.
Kada naručujete putem web stranice, morate navesti valjanu adresu e-pošte koju ćemo koristiti za komunikaciju s vama u vezi sa statusom vaše narudžbe, savjetovanje u vezi s isporukom proizvoda s narudžbom i pružanje bilo kojih drugih obavijesti , otkrivanja ili druge komunikacije u vezi s vašom narudžbom.

3. Određivanje cijena.
Citat web stranice Chipsmall i srodne usluge izračunavaju se samo u američkim dolarima i poravnanju valute, ako američka valuta nije u opsegu upotrebe nacionalnih ili regionalnih kupaca, molimo kurs za odgovarajuću konverziju prema njihovoj zemlji ili regije. Sve cijene su izražene u američkim dolarima.

4. Informacije o proizvodu.
Tip proizvoda, opis i parametri proizvoda, opis proizvoda i parametri na web lokaciji Chipsmall pružaju Internet i relevantni dobavljači, web lokacija tvrtke Chipsmall ne snosi odgovornost za tačnost, integritet, zakonitost ili autentičnost podataka. Pored toga, web lokacija Chipsmall ili bilo koja upotreba kompanija za pružanje informacija i njihovi rizici na ovoj veb lokaciji ne snose nikakvu odgovornost.

5. Plaćanje.
Chipsmall nudi nekoliko prikladnih načina plaćanja u američkim dolarima, uključujući PAYPAL, kreditnu karticu, glavnu karticu, VISA, American Express, Western Union, bankovni prijenos. Plaćanje se mora izvršiti u valuti u kojoj je izvršen nalog. Ako imate druge uslove plaćanja, obratite se korisničkoj službi Chipsmall na [email protected].

6. Troškovi dostave.
Troškove poštarine ili tereta, osiguranje i odredišne ​​carine plaćaju kupci.

7. Provizija za bankarstvo.
Za bankovni prijenos naplaćujemo 35,00 USD bankarske provizije, za PAYPAL i kreditne kartice naplaćujemo 5% naknade za uslugu od ukupnog iznosa, za Western Union nema bankarske provizije.

8. Upravljanje naplatom.
Ne postoji minimalna naknada za narudžbu ili rukovanje.

9. Politika oštećenja i povrata tereta.
Ako primite robu koja je oštećena u tranzitu, važno je da karton za otpremu, materijal za pakovanje i dijelovi budu netaknuti. Odmah kontaktirajte službu za korisnike kompanije Chipsmall da biste pokrenuli zahtjev. Svi povrati trebaju se izvršiti u roku od 30 dana od datuma fakture, a moraju biti popraćeni brojem originalnog računa, potvrdom o garanciji, slikom dijela i kratkim objašnjenjem ili izvještajem o razlogu povrata. Povratak neće biti prihvaćen nakon 30 dana. Vraćena roba mora biti u originalnom pakiranju i u stanju za ponovnu prodaju. Dijelovi vraćeni zbog greške kupca u trenutku ponude ili prodaje neće biti prihvaćeni.

10. Carinski problem.
Chipsmall cijene su FOB cijena, mi nismo odgovorni za carinjenje zemalja odredišta. Ako su dijelovi kupca zadržani ili zaplijenjeni od strane lokalne carine kupca, Chipsmall može pružiti neke dokumente za kupce, ali Chipsmall nije odgovoran za carinjenje, Chipsmall ne plaća carinu Naknada, dužnost je kupca očistiti dijelove od lokalnih običaja kupca. Chipsmall se više neće isporučivati ​​ako su dijelovi zadržani ili zaplijenjeni u lokalnoj carini kupca, nema povrata uplate.

11. Dužnosti i odgovornosti.
Chipsmall je profesionalna platforma za B2B i B2C trgovinu i mi možemo provjeriti samo vanjsko stanje robe, ali ne i unutarnju funkciju. Povratak u roku od 30 dana bit će prihvaćen, međutim, kupci nemaju pravo pokrenuti postupak protiv tvrtke Chipsmall zbog nefunkcionalne robe, također nemaju prava tražiti dodatnu naknadu. Chipsmall je servisna platforma, mi nismo proizvođači, mi samo pružamo uslugu i pomažemo kupcu da kupi proizvode koji su im potrebni. Chipsmall zadržava pravo konačnih objašnjenja.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Povratne informacije

Cenimo Vaš angažman sa Chipsmall proizvoda i usluga. Vaše mišljenje nam je bitno! Molimo Vas da odvojite malo vremena da popunite formu ispod. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo izuzetnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste učestvovali u našem putu ka savršenstvu.