Who We Are

Chipsmall Limited
Direktorska jedinica Shenzhen elektronske privredne komore
1.000 kvadratnih metara

Chipsmall Limited sastoji se od profesionalnog tima sa prosjekom preko 10 godina stručnosti u distribuciji elektroničkih komponenata. Sa sjedištem u Hongkongu već smo uspostavili čvrste i uzajamno korisne poslovne odnose s kupcima iz Europe, Amerike i južne Azije, isporučujući zastarjele i teško dostupne komponente kako bi zadovoljili njihove specifične potrebe.

Uz princip „Kvalitetni dijelovi, prioritet kupaca, pošten rad i pažljiva usluga“, naše se poslovanje uglavnom fokusira na distribuciju elektroničkih komponenata. Linijske kartice s kojima imamo posla uključuju Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight i Freescale. Glavni proizvodi uključuju IC, module, potenciometar, IC utičnicu, relej, konektor. Naši dijelovi pokrivaju aplikacije kao što su komercijalna, industrijska i automobilska područja.

Radujemo se uspostavljanju poslovnog odnosa s vama i nadamo se da ćemo vam pružiti najbolju uslugu i rješenje. Stvorimo bolji svijet za našu industriju!

Istorija razvoja
"Doživljavamo eru brze tehnološkog razvoja i priviđali smo da sudjelujemo kao svjedok kao jedan od njih."
2004
Osnivanje

Kompanija je bila oformljivo osnovana u Shenzhenu

2014
Akumulacija

U minhenskom sajmu elektronike, prodajni tim za iskorištavanje međunarodnog tržišta elektronike

2019
Proboj

Stekao nacionalni certifikat o visokom tehnološkom preduzeću

2020
Razvoj

Prošlo IS09001 Certifikat sistema kvaliteta

2021
Preskočiti

Promet kompanije dosegao je 200 miliona juana

2022
Kreiranje

Osnovana je kancelarija u Hong Kongu.

2023
Inovaciji

Prošao je ESD sertifikat i AS9120B sertifikat.

Certifikat

ESD

Chipsmall Centar za inspekciju kvaliteta ispunjava elektrostatičke zahtjeve za pražnjenje za električne i elektroničke proizvode u skladu sa ANSI / ESD S20.20 standard.

AS9120B

Chipsmall Poboljšava sigurnost i pouzdanost proizvoda kao što su zrakoplovni materijali i komponente kako bi ispunili zahtjeve kupaca u zrakoplovnom industriji.

ISO14001

Dobili smo certifikaciju sistema upravljanja okolišem i zalažemo se za stvaranje zelenog poslovanja.

ISO9001

Slijedimo ISO9001 sustav upravljanja kvalitetom da kupcima pružimo pouzdane elektroničke komponente.

D&B

Ovjereni smo od Dun & Bradstreet da uspostavimo dobru sliku u mrežnom poslovnom okruženju i poboljšamo povoljnu i povjerenje potencijalnih kupaca.

Naše snage
Velika reputacija u kvaliteti

Navedite samo originalne i autentične elektroničke komponente, zaustavite sve obnovljene, lažne i neispravne dijelove i osvojili su dobru reputaciju mnogih kupaca.

Strogi postupak kontrole kvaliteta

Postavili smo QC testnu laboratoriju i uvijek inzistiramo na prvom mjestu kvalitete komponenata, povratna stopa od kupaca manja od 0,22%, što je daleko niže od prosjeka industrije.

Savršen kanal lanca opskrbe

Sa našim opsežnim globalnim kanalima za nabavku i rezerve zaliha, sigurni smo da ćemo pružati globalno kvalitetne elektroničke komponente i u najkraćem roku našim kupcima.

U potpunosti implementirajte ISO standarde

Smatramo "IDEA-STD-1010B" kao standard za inspekciju kvaliteta i radili u strogom skladu s AS920, ESD, ISO9001, ISO14001 i drugim međunarodnim standardnim sistemima.

Korporativne kulture
Orijentisan na ljude

Omogućiti zaposlenima sa dobrom platformom za učenje i komunikaciju i fer i transparentan kanal za promociju koji će im pomoći da rastu.

Nastupiti izvrsnost

Omogućiti našim kupcima vrhunskim proizvodima koji ispunjavaju njihove potrebe i premašuju svoja očekivanja.Izvrsnost, to je naš standard.

Rezultatni orijentisan

Da biste svima pružili, uključujući kupce, zaposlene, pa čak i poslovne partnere, uz priliku za stvaranje i realizaciju svojih snova.

Prva kupca

Upoznajte potrebe kupaca, kupcima pružite najpotrebnije proizvode i zadovoljavajuće usluge i trošite 200% naših napora da težimo 100% zadovoljstvu kupaca.

Aktivnost kompanije
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service

Povratne informacije

Cenimo Vaš angažman sa Chipsmall proizvoda i usluga. Vaše mišljenje nam je bitno! Molimo Vas da odvojite malo vremena da popunite formu ispod. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo izuzetnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste učestvovali u našem putu ka savršenstvu.