Račun i Izjava

Informacije o fakturi:

Poštovani korisnici, nakon kupnje od tvrtke Chipsmall primit ćete našu službenu komercijalnu fakturu, pažljivo pročitajte dolje navedene upute.
 

1, Uputstvo o izdatoj fakturi

Račun će izdati Chipsmall. Iznos fakture ovisit će o iznosu stvarnog iznosa koji ste platili.Chipsmall pruža dvije vrste faktura, fakturu s PDV-om (koja se ne može odbiti) i posebnu fakturu za PDV (odbitna). Da bi se poboljšala operativna efikasnost i izbjegao povratni efekt, faktura će izdati u roku od 5 radnih dana nakon što korisnici dobiju robu. Molimo unesite tačnu adresu, kontakt osobu, broj telefona kako biste bili sigurni da se fakture mogu tačno dostaviti. Ako ne popunite ove podatke, Chipsmall će poslati račun na istu adresu kao i otpremljena roba kako bismo vas mogli kontaktirati na vrijeme.
 

2, faktura s PDV-om

Chipsmall obično izdaje fakturu s PDV-om za korisnike koji su opći porezni obveznici. U fakturu upišite odgovarajući naziv kompanije i porezne podatke.
 

3, posebna faktura za PDV

Ako trebate izdati \"posebnu fakturu s PDV-om\", obratite se našem računovodstvu, jer će u protivnom Chipsmall-ov sistem izdati fakturu s PDV-om. Molimo ispunite i pažljivo provjerite sve podatke na računu, Chipsmall neće preuzeti odgovornost ako dođe do greške. šalje se ekspresno nakon što potvrdite pošiljku. Molimo unesite naziv kompanije, adresu, broj telefona, porezni broj, ime banke i broj računa, adresu računa, tako da korisnici mogu normalno koristiti posebnu fakturu za PDV, ali svi popunjeni podaci moraju biti isto kao poreski obveznik.
Naziv kompanije mora biti naziv industrijske i komercijalne registracije. Adresa kompanije i telefonski broj fakture moraju biti isti kao podaci o vašoj kompaniji.
Poreski registarski broj je broj na „Potvrdi o poreznoj registraciji“, obično 15 brojeva, pažljivo provjerite i unesite. Za oba moraju biti napisani naziv banke i broj računa.
 

4, Saopštenja

Ako korisnici napišu pogrešne podatke za posebnu fakturu za PDV, tada će Chipsmall izdati fakturu za PDV automatski i bez povrata. Chipsmall neće prihvatiti zahtjev za ponovnim izdavanjem posebne fakture za PDV, ako smo fakturu već izdali prema podacima korisnika.
 

5, prijateljski podsjetnik

Ako sumnjate u izdanu fakturu, obratite se financijskom odjelu tvrtke Chipsmall. Ako fakturu ne primite u roku od 30 dana nakon što nabavite robu, kontaktirajte službu za korisnike tvrtke Chipsmall. Nećemo izdati račun drugi put ako nas ne možete kontaktirati u roku od 90 dana (od datuma narudžbe). Naziv proizvoda na računu bit će napisan Elektroničke komponente, broj dijela napisat će se kao stvarna narudžba, bez bilo kakvih posebnih zahtjeva.
 

6, Povrat fakture

Molimo kontaktirajte našu korisničku službu ako utvrdite da su podaci o fakturi netočni kao narudžba, Chipsmall će što prije zamijeniti i poslati ispravke. Molimo kontaktirajte našu korisničku službu ako želite promijeniti podatke o fakturi, a revidirani račun ćemo poslati na vašu navedenu adresu nakon našeg financijskog odjela potvrđuje. Bez odobrenja korisničke službe, naše financijsko odjeljenje neće prihvatiti zahtjev za ponovno izdavanje računa s telefona, faksa ili e-pošte.

Povratne informacije

Cenimo Vaš angažman sa Chipsmall proizvoda i usluga. Vaše mišljenje nam je bitno! Molimo Vas da odvojite malo vremena da popunite formu ispod. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo izuzetnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste učestvovali u našem putu ka savršenstvu.