Chipsmall Testiranje

Dobrodošli na Chipsmall Servis za testiranje! Klikom na saglasnost potpisujete sledeći sporazum. Molimo Vas da pročitate i u potpunosti razumete uslove ugovora pre nego što pošaljete porudžbinu.

Proverom polja "Pročitaj i složi se" potvrđujete da ste pročitali i u potpunosti razumeli sve uslove ovog sporazuma, koji će predstavljati pravno obavezujući sporazum između obe strane.

  1. Može biti posebnih slučajeva kada logotip originalnog proizvođača nije prisutan na zrnu tokom testiranja dekapsulacije.
  2. Zbog zahteva za testiranje (kao što su Decap testiranje, testiranje lemljivosti), može doći do oštećenja uzorka tokom procesa testiranja. Chipsmall će obavestiti korisnike putem e-pošte pre testiranja.
  3. Chipsmall je odgovoran samo za testiranje uzoraka i dostavljanje relevantnih izvještaja. Rezultati testa se odnose samo na testirane uzorke.
  4. Ako postoje personalizovani zahtevi za ispitivanje ili posebne specifikacije i materijali koji rezultiraju potrebom za prilagođavanjem naknada za testiranje, stvarna prilagođena naknada će biti utvrđena i dogovorena nakon komunikacije između obe strane.
  5. Chipsmall će potvrditi informacije o porudžbini, plaćanju i isporuci sa kupcem putem sredstava kao što su e-pošta ili telefon. Kupac je dužan da odgovori u dogovorenom roku nakon prijema obaveštenja. Nereagovanje u roku od 5 radnih dana nakon prijema obaveštenja smatraće se podrazumevanim ugovorom kupca, a Chipsmall će postupati u skladu sa obaveštenjem.
  6. Molimo Vas da potvrdite metodu rukovanja uzorkom pre nego što izvršite porudžbinu. Metoda rukovanja uzorkom će se zasnivati na odabranoj opciji u trenutku naručivanja. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, Chipsmall neće biti odgovorno.
  7. Ukupna porudžbina uključuje zbir predmeta za testiranje i dodatne naknade. Dodatne naknade pokrivaju troškove elektronskih izveštaja i drugih povezanih troškova. Iznos popusta odnosi se na diskontne i nefakturisane iznose. Iznos koji se plaća je ukupan iznos narudžbe minus iznos popusta, što je stvarni iznos fakture.
  8. Za korisnike koji treba da vrate uzorke, korisnik je odgovoran za troškove isporuke vraćanja uzoraka. Chipsmall će poslati na povratnu adresu koju je korisnik obezbedio metodom prikupljanja na isporuku. Ukoliko postoji potreba za promjenom adrese, molimo Vas da kontaktirate korisničku službu.
  9. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, pritužbi, izveštaja ili bilo kojih pitanja vezanih za ovaj ugovor ili vaše lične podatke, ili ako imate bilo kakvih pitanja, mišljenja ili sugestija, možete nas kontaktirati pozivom na +86-755-8981 8866 ili putem online korisničke službe.

Povratne informacije

Cenimo Vaš angažman sa Chipsmall proizvoda i usluga. Vaše mišljenje nam je bitno! Molimo Vas da odvojite malo vremena da popunite formu ispod. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo izuzetnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste učestvovali u našem putu ka savršenstvu.