Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Promotivna cijena kao ispod
Količina / cijene
1. komad
US $10.00
2. komad
US $5.00
3. komad
US $5.00
4. komad
US $5.00
···
···
Dostava rendgenskog zraka
Za 2 sata nakon primitka komponenata.
Plaćanje
Paypal prije isporuke slike

* Cijena kvara je za isti dio br., Ali mogu biti različiti serijski kodovi.

** Naša cijena ne uključuje troškove isporuke.

Usluga dodane vrijednosti

Naš X-ray baza podataka slika ima više od 150k + komade slike za komponente iz pouzdanog izvora.Analiza o usklađenosti ili nepotpunosti

Može se osigurati ako se dogodi da imamo dio u našoj bazi podataka.Za ovu uslugu Primjenjuje se dodatno 5 USD / komad.

Rendgenski uzorci slike
Molimo kontaktirajte svoju prodaju za više detalja.
Šta je rendgenski pregled

Rendgenski pregled je upotreba tehnologije rendgenske slike za dobivanje interne strukture testnog objekta, a zatim pridržavajte interne informacije testnog objekta bez probijanja testnog objekta.

Uglavnom se koristi za provjeru autentičnosti i analizu kvara komponenti.To je međunarodno priznata metoda za provjeru autentičnosti čipa i analizu grešaka i otkrivanje.

Uloga rendgena

Rendgenska tehnologija detekcije ima prednosti brze brzine, nerazorne i niske troškove u otkrivanju autentičnosti čipa.

Otkrivanje kvara čipa:

Kroz rendgenske slike vizualno pridržavajte se unutarnjih oštećenja, ljuljanja, pucanja, praznina itd. Čipa i pomoći u sudenju kvara čipa.

Presuda o autentičnosti čipa:

Autentičnost se može suditi uspoređivanjem okvira, žitarica, vodećeg žica i drugih elemenata u rendgenski dijagram testnog komada sa standardnim čipom;

Rendgenska baza podataka

U ispitivanju prosudbe o autentičnosti čipa potrebno je uporediti rendgenska slika testnog komada s rendgenskim slikom izvornog standardnog čipa za određivanje autentičnosti.Uz pomoć Chipsmall X-ray baza podataka slike, štedi vremenski trošak i radno vrijeme za preduzeća za kupovinu slika uzorka i ostvarivanje smanjenja troškova i povećanje efikasnosti.

Chipsmall X-Ray Chip baza podataka, svi uzorci se kupuju od originalnog agenta, visoke pouzdanosti, široko pokrivanje, jednostavan upit, dobrodošli u iskustvo!

Povratne informacije

Cenimo Vaš angažman sa Chipsmall proizvoda i usluga. Vaše mišljenje nam je bitno! Molimo Vas da odvojite malo vremena da popunite formu ispod. Vaše vrijedne povratne informacije osiguravaju da dosljedno pružamo izuzetnu uslugu koju zaslužujete. Hvala vam što ste učestvovali u našem putu ka savršenstvu.