Promotivna cijena kao ispod
Količina / cijene
1. komad
US $10.00
2. komad
US $5.00
3. komad
US $5.00
4. komad
US $5.00
···
···
Dostava rendgenskog zraka
Za 2 sata nakon primitka komponenata.
Plaćanje
Paypal prije isporuke slike

* Cijena kvara je za isti dio br., Ali mogu biti različiti serijski kodovi.

** Naša cijena ne uključuje troškove isporuke.

Usluga dodane vrijednosti

Naš X-ray baza podataka slika ima više od 150k + komade slike za komponente iz pouzdanog izvora.Analiza o usklađenosti ili nepotpunosti

Može se osigurati ako se dogodi da imamo dio u našoj bazi podataka.Za ovu uslugu Primjenjuje se dodatno 5 USD / komad.

Rendgenski uzorci slike
Molimo kontaktirajte svoju prodaju za više detalja.
Šta je rendgenski pregled

Rendgenski pregled je upotreba tehnologije rendgenske slike za dobivanje interne strukture testnog objekta, a zatim pridržavajte interne informacije testnog objekta bez probijanja testnog objekta.

Uglavnom se koristi za provjeru autentičnosti i analizu kvara komponenti.To je međunarodno priznata metoda za provjeru autentičnosti čipa i analizu grešaka i otkrivanje.

Uloga rendgena

Rendgenska tehnologija detekcije ima prednosti brze brzine, nerazorne i niske troškove u otkrivanju autentičnosti čipa.

Otkrivanje kvara čipa:

Kroz rendgenske slike vizualno pridržavajte se unutarnjih oštećenja, ljuljanja, pucanja, praznina itd. Čipa i pomoći u sudenju kvara čipa.

Presuda o autentičnosti čipa:

Autentičnost se može suditi uspoređivanjem okvira, žitarica, vodećeg žica i drugih elemenata u rendgenski dijagram testnog komada sa standardnim čipom;

Rendgenska baza podataka

U ispitivanju prosudbe o autentičnosti čipa potrebno je uporediti rendgenska slika testnog komada s rendgenskim slikom izvornog standardnog čipa za određivanje autentičnosti.Uz pomoć Chipsmall X-ray baza podataka slike, štedi vremenski trošak i radno vrijeme za preduzeća za kupovinu slika uzorka i ostvarivanje smanjenja troškova i povećanje efikasnosti.

Chipsmall X-Ray Chip baza podataka, svi uzorci se kupuju od originalnog agenta, visoke pouzdanosti, široko pokrivanje, jednostavan upit, dobrodošli u iskustvo!